Over Omnial

Omnial Industriële Producten is een jong en zeer dynamisch bedrijf.
Sinds de start in 2010 heeft het zichzelf in een razend tempo ontwikkeld tot een vooraanstaande speler op de markt van de “verbruiksmaterialen voor de industriële werkplaats.” Dankzij onze deskundigheid kunnen wij u het beste advies tegen de meest gunstige voorwaarden aanbieden.

Producten, zoals afzuigfilters, persoonlijke bescherming, verpakkingsmaterialen, poetsmaterialen, persoonlijke verzorging, schuurmaterialen en verf accessoires behoren tot ons programma.

Omnial is in staat u de meest hoogwaardige producten aan te kunnen bieden door het realiseren van een zeer intensieve en positieve samenwerking te creëren met de meest vooraanstaande producenten in deze markt.
Het grote voordeel dat Omnial u biedt, is het totaalpakket aan producten. Dit uiterst uitgebreide pakket dekt praktisch de gehele markt af. Alle producten zijn uiteraard volledig afgestemd op Uw specifieke eisen en wensen.

Omnial beschikt over een groot en modern magazijn in Maasland, van waaruit de producten, veelal binnen 24 uur geleverd kunnen worden.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties en nieuws?
Volg ons dan ook op instagram: https://www.instagram.com/omnial.nl/