PET band - 15,3 X 0,69mm  kern 406, 1750 m

Deze groene omsnoeringsband is vervaardigd van polyethyleentereftalaat (PET). Deze band is een prima vervanger van het klassieke staalband en heeft een groot rekherstellend vermogen. Bij uitzetting, krimpen of beweging van omsnoerde producten blijft de band onder spanning staan. Een prima band dus voor producten die temperatuurgevoelig zijn (koelcelopslag, opslag buiten).

Nog een bijzondere kwaliteit van deze PET-band is de hoge trek- en breekweerstand. De PET-band heeft een glad of geruit profiel en is niet gevoelig voor UV-straling of roest. Strak trekken van de PET-band gebeurt met behulp van metalen gespen of sluitzegels. De uiteinden kunnen ook met heatsealing (warmtelas) aan elkaar gelast worden.

Verkrijgbaar in verschillende diktes en kernafmetingen.

Meer informatie nodig?
Klanten review

Wij helpen u graag

Omnial biedt een scala aan producten, die in praktisch elk bedrijf gebruikt worden. Omnial biedt een scala aan producten, die in praktisch elk bedrijf gebruikt worden.

Strap PET - Groen

14,6 mm x 1750 m, 0,69 mm dik, kern 406


Naar product
Strap PET - Groen

12,5 mm x 2000 m, 0.64 mm dik, kern 406


Naar product
Haspel voor staalband AW zwart

Deze haspel is geschikt voor staalband Amerikaanse wikkeling. Door het staalband in de haspel te plaatsen is het staalband gemakkelijk te verplaatsen


Naar product
Startpakket staalband

Bevat een rol staalband, haspel en handapparaat. Van alle omsnoeringsband is staalband het sterkste type en daarmee het meest geschikt voor zware


Naar product
Startpakket staalband MST 3

zegelloos


Naar product
Startpakket staalband JK12-19

zegelloos


Naar product